Συμβουλευτική

simvouleytiki

Στην σημερινή απαιτητική εποχή, οι μαθητές και κατ’επέκταση οι γονείς μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε διάφορα σχολικά ή εξωσχολικά θέματα. Το άγχος, οι πολύπλοκες προσωπικές σχέσεις, η κατάχρηση των νέων τεχνολογιών και ο φόβος της αποτυχίας είναι μερικά από αυτά και μπορεί να έχουν άμεσο και έμμεσο αντίκτυπο στις επιδόσεις και την ψυχολογία του μαθητή.

Εμείς ,στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΣΚΥΤΑΛΗ θέτουμε σαν προτεραιότητα  την σωματική και ψυχική υγεία  του μαθητή και αντιμετωπίζουμε τον κάθε μαθητή σαν ξεχωριστή οντότητα σεβόμενοι τις ευαισθησίες του και την προσωπικότητα του. Έτσι στεκόμαστε δίπλα στον μαθητή και τον γονιό σε περίπτωση εμφάνισης ανησυχητικών συμπτωμάτων, προβληματικής συμπεριφοράς καθώς και εμφάνισης μαθησιακών δυσκολιών πάσης φύσεως.

Για αυτό τον λόγο αναζητούμε την συνεχή επικοινωνία και τον διάλογο με τους γονείς και τους μαθητές και έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με εξειδικευμένους επιστημονικούς συμβούλους για κάθε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο μαθητής στις ευαίσθητες αυτές ηλικίες.