Επαγγελματικός προσανατολισμός

 

 

epggelmatikos pros2

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΚΥΤΑΛΗ από την αρχή της λειτουργίας του έχει θέσει σαν βασικό στοιχείο της επιτυχίας τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του μαθητή.

Οι μαθητές καλούνται να επιλέξουν την σχολή των σπουδών τους σε μια ηλικία που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν πραγματικά τις δεξιότητες, τα ταλέντα τους καθώς και το τι πραγματικά ταιριάζει στην προσωπικότητα τους και θα ήθελαν να ακολουθήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να βοηθήσουν τον μαθητή σε αυτήν την κρίσιμη επιλογή τους.

Εμείς στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΣΚΥΤΑΛΗ, παρέχουμε εντελώς δωρεάν το πιο ολοκληρωμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα Career Gate Test K.17 της επιστημονικής ομάδας CGT που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό του μαθητή και την σωστή επιλογή σχολής.

Το Career Gate Test αναδεικνύει τα προσωπικά ενδιαφέροντα καθώς και τις δεξιότητες του μαθητή και τα και τα συνδυάζει με τις κατάλληλες υπάρχουσες σχολές και τα κατάλληλα επαγγέλματα που ταιριάζουν στο προφίλ του μαθητή και έχουν απήχηση στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Γνωρίζουμε ότι η επαγγελματική αλλά και προσωπική σταδιοδρομία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην ζωή μας και για αυτό φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σε μαθητή και γονιό προσφέροντας το καλύτερο δυνατό με στόχο πάντα την επιτυχία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Career Gate Test K.17 εδώ.